Juudipraad

500-600 g sealiha
1 keskmine sibul
1 paprika
6-7 shampinjoni
soola
pipart
lihaüldmaitseainet
riivitud juustu
majoneesi (sobib ka võileiva majonees, see lisanditega)

1. Laota tükeldatud liha 1 cm paksuselt fooliumiga kaetud vormi.
2. Puista üle soola, pipra ja lihamaitseainega.
3. Tükelda sibul, paprika ja shampinjonid. Laota need lihale ja puista üle riivitud juustuga.
4. Kata juust ühtlaselt majoneesiga.
5. Küpseta ahjus 1,5-2 tundi, katsu kas liha on pehme.
6. Sobib keedetud või ahjukartuliga + kas hapukapsad või hautatud köögiviljad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

10 kommentaari “Juudipraad

  1. Olen nüüd kolm korda teinud ja viimane tuli kõige parem.Minu meelest saab kõige parem kui lihakihile paned paprika ja shampinjonid ja neile ohtrasti juustu nii umbes 300g riivitud ja majoneesi ka nii et kogu pott oleks kaetud sest kui see valmis saab siis on sul kaste ka olemas.Kartulid keedan eraldi kõrvale.

  2. sealihaga käib see toit!! ärge teadmatud veielge! ega kalapirukas ei ole oma nime ka ju selle järele saanud, et kalad seda sööks

  3. meie perele väga meeldib see söök. mina olen kartulit ka juurde pannud ja shmpinjone ka rohkem pannud ja väga maitsev on ;))

  4. teeme seda rooga tihti , väga maitsev
    ainuke erinevus see, et fooliumi panen hoopiski peale ja shampinjone ka nats rohkem :)

  5. V6imalik , et juudid sealiha ei s66 …see ei puutu asjasse.Nimi on lihtsalt juudipraad ( Mina ei ole seda nime välja m6elnud.)ja ikkagi tuleb see sealihaga teha.Ma ise eriti loomaliha ei s66 , aga kellel huvi v6ib proovida loomalihaga teha :O)