Kartuli – sinihallitusjuustu vorm

kartuleid
sinihallitusjuustu (mida rohkem, seda tugevam maitse)
piima
hapukoort
maitserohelist
võid

1. Riivi kartulid ja sinihallitusjuust. Sega ja aseta ahjuvormi, mis on enne võiga määritud.
2. Kalla üle hapukoore ja piima seguga (mitte eriti vedel ega mitte eriti palju).
3. Küpseta ahjus kuni roog on kuldne.
4. Maitsesta maitserohelisega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

73 kommentaari “Kartuli – sinihallitusjuustu vorm

  1. Soovitan toorest kartulit riivida jämedama riiviga, ning pärast saadud massist külma vee all proovida liigne tärklis välja pesta.

  2. Kindlasti keedetud kartulid, sest mul jäi tooretest kartulitest järele kliistritaoline mass, mis venis. Nii kahju…