Kabatshoki – kartulivorm

6 kartulit
pool suurt kabatshokki
3 tomatit
250 g shampinjone
soovi korral 250 g hakkliha
juustu
2 küüslauguküünt
soola
pipart

1. Keeda kartulid poolpehmeks.
2. Tükelda kabatshokike.
3. Tükelda küüslauk.
4. Poolita shampinjonid.
5. Tükelda poolkeedetud kartulid.
6. Prae pannil kartul, kabatshokk, shampinjonid ja küüslauk, maitsesta soola ja pipraga.
(* Kui teed söögi hakklihaga, prae eraldi hakkliha, maitsesta, sega kartuli-kabatshoki-shampinjoniseguga.)
7. Pane praetud segu ahjuvormi, peale viiluta tomatid, lisa natuke pipart, kõige pealt kata riivitud juustuga.
8. Küpseta ahjus 200°C kraadi juures, kuni juust muutub helepruunikaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Kabatshoki – kartulivorm

  1. Mina jätsin zampinjonid ära ja panin rohkem hakkliha,kuna olen ka suur kabatzoki armastaja panin poole asemel terve. Ning lisasin ka sibulat. Lõpus lisasin riivjuustu koos muna ja hapukoorega.
    Aega täsustaks ka,minul läks kokku 1,5h.