Kanafilee peekoniga

4 kana fileed
100 g peekonit
200 ml rõõska koort
100 g hallitusjuustu
soola
pipart
õli praadimiseks
2 tl tärklist paksendamiseks
vett

1. Tee fileedest taskud ja täida juustuga.
2. Ümbritse fileetaskud peekoniga ja kinnita tikuga ning maitsesta soola ja pipraga
3. Prae kuldseks ja pane vähesesse vette hauduma umbes 20 minutiks.
4. Lisa tärklis veega, sega ning seejärel lisa rõõskkoor. Maitsesta kaste.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

59 kommentaari “Kanafilee peekoniga

  1. super hea söök…lihtne ja maitseb vist küll igale mehele. kellele eriti hallitusjuustu tugev maitse ei maitse soovitan otsida mahedama maitsega. Hallitusjuust ikka annab palju juurde (Y)