Pajaroog apelsinidega

400 g ribadeks lõigatud sealiha
1 porru
1 sl margariini
2 tomatit
1 sl mangochutney´t
1 1/2 dl apelsinimahla
1 tl karrit
1/2 tl soola
kaunistuseks apelsiniviilud

1. Pese porru ja lõika ribadeks.
2. Sulata pool rasvast pannil ning pruunista selles liharibad. Tõsta pruunistatud liha potti.
3. Kuumuta porru ülejäänud rasvas ning lisa samutipotti. Lõika tomatid suuremateks tükkideks ja lisa potti.
4. Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga. Lase u 20 min haududa. Kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.
5. Lisandiks sobib keedetud riis.

NB! Mangochutney valmistamiseks soojenda keemiseni 1 dl vett, lisa 3 sl suhkrut ning 1 dl valge veini äädikat. Lisa kuubikuteks tükeldatud 1/2 kollast ja 1/2 rohelist paprikat ning 1 punane chilli. Sega pidevalt. 10 min pärast lisa õhukesteks viiludeks tükeldatud 1 õun ja 1 mango. Lase segul keeda ca 15 mn tasasel tulel. Jahtunult säilita purgiga külmutuskapis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga