Kana – spagetiwok (wok)

2 tl värsket ingverit
1 punane tshillipipra kaun
100 g porrusibulat
3 küüslauguküünt
1 punane ja kollane paprikakaun
3 marineeritud Tallegg’i kanafileed
1 sl rõstitud seesamiseemneid
2 sl sojakastet
200 g punast veini
2 sl worchesteri kastet
300 g keedetud spagette
3 sl sherrit
kastmepaksendajat

1. Lõika kanafilee ja köögiviljad peenikesteks ribadeks.
2. Lase wok pann kuumaks, prae kergelt kanafilee, lisa köögiviljad ja küpseta 2-3 minutit.
3. Seejärel lisa kõik maitseained, vein ja sherri ning paksenda vajadusel.
4. Valmis toidule sega sisse keedetud spagettid ja lõpuks lisa seesamiseemned.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga