Kanarisoto

1 Talleggi kana ja sellest keeta
1 l puljongit
0,5 dl toiduõli
100 g shampinjone
4,5 dl risotoriisi
1 looberberileht
1 dl valget veini
1 sl pernood
50 g suitsupeekonit
150 g krevette soolvees
2 tl juustu Parmesansan
musta pipart

1. Keeda kanast puljong, tükelda liha.
2. Pruunista sibul ja peekon kergelt õlis, lisa riis, kuumuta läbi.
3. Siis lisa veini ja pernood ning loorberileht, kohe ka kuum puljong.
4. Hauta tasasel tulel 15 minutit või kuni pehme.
5. Eemalda loorberileht ja lisa tükeldatud kana ja seened, maitsesta pipraga ja serveeri parmesani juustuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

10 kommentaari “Kanarisoto

  1. silja seermaalt väga huvitav kommentaar,eriti need kaks viimast sõna seal lõpus,need on kindlasti selle roa asendamatud komponendid