Jogurtitort

400 g rullbiskviiti
1 banaan
1 apelsin
1 l joogijogurtit
marmelaaditükke (komme)
küpsiseid
2 sl zelatiini

Tee parem jogurtitorti! Olen ise palju teinud seda ja on eriti hea!
1. Kauss vooderda toidukilega, lao pohja rullbiskviidilõigud.
2. Zelatiin pane paisuma poole klaasi jogurtiga u. pool tundi.
3. Banaani, apelsini, marmelaadi ja küpsisetükid pane jogurtisse.
4. Zelatiin pane pliidile ja sulata kuni tükke pole sees, siis vala ka jogurti hulka.
5. Vala kogu segu rullbiskviidilõikude peale. Mõned rullbiskviidi tükid pane veel risti sisse ja peale, et kook jääks tugevam.
6. Siis külma ja 12 tunni pärast voib kummuli keerata ja valmis!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Jogurtitort

  1. kuna olen väga noor ja ei ole eriti palju selliseid asju teinud aga proovida tahaks siis on kogu aeg selle jogusti tordi puhul see et miks ma teda hiljem ümber kummutama pean

  2. Veel tahaks lisada, et marmelaaditükid võib ka ära jätta, sest nende ümbert ei taha kook hästi tarretuda, seda eriti siis, kui on plaanis kooki süüa mitu päeva.

    Ja kindlasti mitte panna kiivit, sest need ei tarretu üldse!

  3. No mina olen teinud sellisesse klaaskaussi, kuhu mahub liiter jogurtit ja kõik muud asjad ka veel pealekauba, ütleks et tavalist sorti salatikauss sobib küll :)!

  4. nääh:-)see eelmine kommentaar on juba nagu anekdoot vanapoisi söögitegemisest -et teeks küll ,aga kõik retseptid algavad sõnadega -võtke p u h a s pott ,seejärel…:-))

  5. Kui suur see kauss peaks olema ja kui kõrge?
    Mul on ainult plekk-kauss…tahaks proovida teha aga kaussi pole :)