Meega grillitud lõhe või forell

3 sl võid
3 sl oliiviõli
1 hakitud sibul
1 hakitud küüslauguküüs
1,5 dl ketshupit
1,5 dl mett
0,5 dl siidiäädikat
1 sl Worchesteri kastet
1 sl teravamat grillkastet
punet
tüümiani
paprikapulbrit
tshillipulbrit
soola
pipart

4 ca 180 g lõhe- või forellifileed

Kuumuta või ja 2 sl õli potis, lisa sibul ja küüslauk ning hauta need pehmeks. Lisa ketshup, vesi ja äädikas, maitseained ja -kastmed ning keeda segu tasasel tulel paksuks ja läikivaks kastmeks. Määri lõhetükke 1 sl õliga ja grilli neid 5 minutit mõlemalt poolelt. Pintselda kastmega kalatükke ka grillimise ajal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga