Muretaigen 3

500 g jahu
250 g võid
150-200 g suhkrut
2 muna
2 noaotsatäit küpsetuspulbrit või 2 tl rummi
soola

1. Sõelu jahu suurele lauale. Sega juurde suhkur ja veidi soola.
2. Tee jahuhunniku keskele auk, kuhu löö lahti munad ning lisa maitseained.
3. Sõtku kiiresti läbi ning lisa juurde võimalikult väikseks hakitud võitükikesed. Lisa ka kergitusaine.
4. Sõtku kogu taigen kätega võimalikult kiiresti läbi ja tõsta vähemalt kaheks tunniks külma seisma (Soovitavalt kuni ööpäevaks).
Küpseta keskmise kuumusega ahjus.
Hüva nõu:
Muretaigna õnnestumiseks on peamiseks see, et kõik ained oleksid võimalikult külmad ja ka taigen tuleb valmistada jahedas kohas ning kiiresti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Muretaigen 3