Hautatud hapukapsad kanalihaga

1 kg hapukapsaid
1 kg kanakoiba või -kintsu
1 dl kanapuljongit
1 dl haput punast veini
0,5 dl toiduõli
soola
0,5 tl suhkrut

1. Pigista hapukapsastest liigne vedelik välja.
2. Aseta kapsad haudepoti põhja. Lao kapsaste peale kanakoivad. (Võib ka mitu kihti) Vala kõik üle puljongi, veini ja õliga. Raputa peale soola.
3. Kata haudepott kaanega ja tõsta see eelkuumutatud ahju 200°C. Küpsemise ajal ära sega! Kui kana ja kapsad on valmis võid soovi korral kanaliha luudest puhastada ja kapsastega segada.
Suhkur lisa kapsastele peale valmimist ning sega kõik korralikult läbi.
Serveeri kuumade keedetud kartulitega või omaette roana.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga