Hakkliharullid peekonis

400 g looma või lambahakkliha
0,5 dl riivsaia
1 dl piima
1,5 tl soola
0,5 tl musta pipart
1 muna
1 väike sibul
6 päikesekuivatatud tomatit
1 küüslauguküüs
140 g peekonit
0,5 tl rosmariini

Pane riivsai piima sisse viieks minutiks paisuma. Sega hakkliha soola, pipra ja munaga. Tükelda sibul ja päikesekuivatatud tomatid, sega hakkliha hulka. Pressi hulka ka küüslauk. Vormi haklihast 12 piklikku pätsikest ja keera igale ümber peekoniviil. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pätsikesi pealt päikeseküpsetatud tomatite õliga. Peale raputa rosmariini. Küpseta ahjus 250°C juures 20 min, võib teha ka grillil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Hakkliharullid peekonis