Lõhevorm

2 lõhefileed või lõhesupikogu
3 porgandit
2-3 keskmist mugulsibulat
kartulit
muna
piima
riivjuustu
oliiviõli
soola
pipart
kalamaitseainet

1. Kartul tükeldada ja õrnalt üle praadida.
2. Porgand riivida ja koos sibulaga õrnalt üle praadida.
3. Lõhe tükeldada või supikogu puhul puhastada kontidest.
4. Vormi asetada kihiti nii, et kartul, porgand, kala, porgand, kartul. Kihtide vahele raputada maitseained.
5. Munadest ja piimast segada segu ja valada vorm seguga üle.
6. Kõige peale raputada juust.
7. Küpsetada kaanega 250°C juures kuni juust on õrnalt helepruunikas siis kaan pealt ära ja küpsetada kuni juust on päris ilus kuldpruun. Valmis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Lõhevorm

  1. kas see kartul on siis nüüd ennem valmis keedetud ja siis peab veel praadima,või toores
    kartul praadida??