Juustu – shampinjonisupp

200 g shampinjone
3 porgandit
500 g sulatatud juustu (nt. Merevaik)
mõned viilud saia

1. Lisa keevasse vette shampinjonid ja riivitud porganid. Lase sellel umbes 15 minutit keeda.
2. Lisa merevaik, sega koguaeg, et kõik ilusti ära sulaks.
3. Pruunista saiakuubikud ning kaunista nendega supp.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Juustu – shampinjonisupp

  1. Ma teen sarnast supi, kuid mul rohkem asju sees:

    300-400 g hakkliha
    2 keskmist kartulit
    2-3 porgandit
    1 sibul
    1 purk konserveeritud shampinjone
    1 pakk Merevaiku
    1 lorberileht
    2 l vett

  2. Ei see supp pole ühti lahja. Päris rammus kohe. Muidugi oleneb palju vett panna alguses. Ja maitsestamiseks piisab isegi seenepuljongikuubikust.