Forell omapäraselt praetuna

400 g forelli (2-le inimesele)
veidi musta puru teed
veidi õli või võid
1 sidrun
soola
tilli
sidruni pipart või tavalist pipart võib ka ilma piprata

1. Kuumutada õli/või pannil.
2. Õli sisse raputada musta tee puru (õrn kiht pannile)
3. Maitsestada forell soola, tilli ja pipraga ja panna pannile.
4. Samal ajal kui forell pruunistub pigistada forellile sidruni mahla.
5. Teiselt poolt pruunistada ja maitsestada tiba soola ja pipraga. Praadides mitte panna kaant peale.
6. Serveerida riisi või nuudlitega, soovi korral teha hapukoore kastet juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

53 kommentaari “Forell omapäraselt praetuna

  1. väga hea tuli välja, aga lisasin veel 20 gr koort ja 2väikest sibulat praadisime juures ära, sidruni asendasime laimiga ja lõpuks kui tule alt ära keeresime katsime kogu asja siiski kaanega.
    Teed raputasin alla päris paksult pluss praadimismargariin.
    LÕPP HEA – KÕIK HEA
    kalaks oli prisma lõheke ja grillpannil käis kogu operatsioon- lainelise põhjaga.