Keeks rosinatega

150 g võid
2 muna
200 g suhkurt
200 g rosinaid
2 tl küpsetuspulbrit
2.5 kl jahu

1. Sega või ja suhkur. Lisa munad ja mikserda.
2. Võta kauss ja pane sinna küpsetuspulber ja jahu (sega nad). Lisa veel leotatud rosinad. Nüüd sega kõik kokku.
3. Võta vorm ja määri võiga üle. Pane segu vormi ja küpseta 175-200°C juures pool tundi. Serveeri soojalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

44 kommentaari “Keeks rosinatega

  1. Tegin ilma rosinateta aga hea tuli ikkagi… :) aga sinna võib natuke sidruni mahla juurde panna, tuleb parem!

  2. Päris nämma oli ja eriti hea just peale ahjust välja võtmist, sest siis oli nii mõnusalt krõbeda koorikuga.