Pasta kanafilee, purustatud tomatite ja mustade oliividega

200-300 g pastat (pasta zara)
400 g purustatud tomateid (konservist)
10 cl valget veini
400 g kanafileed
1-2 küüslauguküünt
100 g sibulat
60-80 g musti kiviteta oliive
oliiviõli
purustatud musta pipart
rohelist salatit
krõbetat saia

1. Lõika kanafilee tükkideks ja pruunista pannil.
2. Lisa hulka hakitud sibulad ja purustatud küüslauk ning pruunista.
3. Seejärel vala pannile pisut veini ja tomatikonserv. Hauta kuni kana on pehme. Pane kastmesse ka mõned mustad oliivid. Maitsesta kanapuljongipulbri ja musta pipraga.
4. Keeda pasta poolvalmis ja lisa kanakastmele. Hauta lõplikult ja serveeri koos toorsalati ja krõbeda saiaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Pasta kanafilee, purustatud tomatite ja mustade oliividega

  1. Zara on tootja nimi, mitte pasta liik. Milleks seda siin üles märkida. Kasulikum oleks olnud kirja panna pasta liik (Fusilli, Farfalle, Penne jmt). Muidu aga tore retsept.