Lambapada feta juustuga

2 sl õli
400 g lambaliha
1 sibul
5 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud oreganot (pune)
1/2 baklazaani
1 loorberileht
1,5 dl köögiviljapuljongit
1 purk purustatud tomateid

Peale:
100 g feta juustu

1. Kuumuta ahi 190°C-ni.
2. Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta liha kõrvale ja prae pannil viilutatud sibul. Lisa terved küüslauguküüned, oregano ja tükeltatud baklazaan. Prae mõni minut.
4. Tõsta kaanega ahjunõusse liha, köögiviljasegu, purustatud tomatid ja loorber. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ja küpseta ahjus 1,5 tundi.
Serveeri kuskussi või keedetud riisiga. Puista peale murendatud feta juustu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga