Rolandi omlett

4-5 muna
250 g hakkliha
riivitud juustu (maitse järgi)
1 tomat
1 mugulsibul
tomatipastat või ketshupit
1 paprika
veidi õli
liha üldmaitseainet või hakkliha maitseainet
musta pipart
soola
värsket kurki
majoneesi
hapukoort

1. Hakkliha pannile praadima. Maitsestada hakkliha liha üldmaitseainega, lisada u. 3-4 sl ketshupit/tomatipastat, tükeldatud paprika, 4 tomati viilu.
2. Löö munad lahti sügavamasse nõusse, lisa liha üld- või hakkliha maitseaineid. musta pipart. Mikserda ära.
3. Prae munamass mõlemalt poolt samal pannil kus hakkliha praadisid.
4. Muna praetud, lisa täidis muna peale, puista riivjuustuga üle, aseta 2 tervet sibularatast ka sinna peale, keera pannilabidaga kaetud muna pooleks (et jääks poolkuu) pannile kaan peale, pliit välja lülitada ja 1 – 2 min lasta seista seal kuumal pliidil, vahepeal õrnalt pannilabidaga peale vajutada.
5. Võta kaan ära, tõsta kuumalt pliidilt ära, lase jahtuda 1 min (et lõigata parem oleks).
6. Serveerida: kata taldrikupõhi värskete kurgiratastega, äärtesse veidi majoneesi või hapukoort. Lõika omlett pooleks ja aseta taldrikule. uallaaa…!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

66 kommentaari “Rolandi omlett