Küpsise kräsupea

PÕHI:
1 pakk heledaid eest küpsiseid
1 pakk tumedaid eesti küpsiseid
500 g hapukoort
1 kl moosi
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl suhkrut

GLASUUR:
1 sl võid
0,5 dl kakaopulbrit
30 g bitteri shokolaadi
1 sl suhkrut

1. Lao pooled tumedad küpsised vaagnale, määri peale moos ja lisa veel üks kiht küpsiseid, millele määri uuesti moosi.
2. Murra heledad küpsised tükkideks, sega juurde hapukoor, suhkur ja
vanilje.
3. Tõsta küpsisesegu koogile
hunnikusse.
4. Mõõda glasuuriained väikesesse potti, kuumuta keemiseni (kuni kõik tükid on sulanud).
5. Nirista tuline glasuur koogile.

Lase külmas seista vähemalt kolm tundi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Küpsise kräsupea

  1. kook juba läbi proovitud, väga hea oli, kogu asi läks väga vähe maksma,umbes 100 krooni ringi(nüüd küll eurod aga ma tegin vanaaasta õhtuks ja s olid kroonid:D)soovitan proovida, minu arvates ei olnud see üldse keeruline nii ettõesti soovitan.minul seisis see külmkapis umbes 3 tundi, oleneb täiest.