Sidrunikringlid

75 g võid või küpsetusmargariini
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
u. 5 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit

Peale:
harilikku suhkrut

Vahusta toasoe või suhkruga. Sega munad ühekaupa hulka. Pese sidrun hoolikalt kuuma veega ja kuivata. Riivi poole sidruni koor ja lisa taignale. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega köik tihkeks taignaks. (Köögikombainiga läheb see eriti ladusalt). Vormi taignast suur rull ja jaga see umbes 30 – 40 osaks. Rulli igast osast u. 25 cm taignaribad ja vormi neist kringlid. Kasta kringlite pealmine pind suhkru sisse ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta kringleid 200°C juures ahju keskosas u. 8 – 10 minutit, kuni need on kenasti helepruunid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga