Raili kook

250 g krõbedaid piparkooke või kaeraküpsiseid (nt. “Digestiv”)
75 g võid
300 g valget shokolaadi
400 g magusat kohupiima (võib rosinatega)
200 ml vahukoort

1. Sega või purustatud piparkookidega (seda on lihtsam teha, kui paned piparkoogid kilekotti, siis ei lenda puru laiali).
2. Suru saadud segu ühtlase kihina vormi põhja.
3. Sulata shokolaad (veevannis või mikros).
4. Vahusta rõõskkoor ja sega sulatatud shokolaadi ja kohupiimaga.
5. Vala segu vormi puru peale ja pane külma.
6. Kaunistamiseks määri koogile shokolaadikreemi (nt. “Nussat”) ja raputa peale riivitud valget shokolaadi.

Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Raili kook

  1. Et, siis pärast sööd või ja piparkoogimassi 8o( Kahtlane, üksnes sellel mõtlemine ajab iiveldama.