Kapsa – vorsti pajaroog

1 kg kapsast
1 suur mugulsibul
1 sl margariini
1 sl siirupit
5 dl lihapuljongit kuubikust
1 loorberileht
5 tera vürtsi
400 g vorsti
0,5 sl margariini
hakitud peterselli

Haki kapsas ribadeks ja haki sibul peeneks. Sulata margariin poti põhjas ja prae sibul kergelt läbi, lisa kapsas. Saga ja lisa siirup, lihapuljong, loorberileht ja vürts. Hauta nõrgal tulel umbes pool tundi. Lõika vorst suuremateks tükkideks ja pruunista need pannil rasvas ning lisa siis kapsa hulka. Kuumuta toit korralikult läbi ja puista peale hakitud petersell. Juurde paku rukkileiba ja sinepit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Kapsa – vorsti pajaroog