Idamaised kapsad hernestega

500 g värsket kapsast
125 – 150 g külmutatud herneid
5 sl toiduõli
2 tl köömneid
2 loorberilehte
noaotsaga chillipipart
1 tl kurkumit
1 roheline chillikaun
1 tl soola
1 tl suhkrut
0,5 tl Garam Masala’t

Haki kapsas ribadeks. Sulata herned. Kuumuta õli ja prae selles kergelt köömned ja loorberilehed. Lisa kapsas ja herned, sega läbi ja kuumuta veidi aega. Lisa chillipipar ja kurkum, vähenda kuumust ja hauta kaane all kuni kapsas on pehme (u. 6 – 7 minutit) Samal ajal haki roheline chillikaun hästi peeneks. Lisa see kapsale. Maitsesta soola ja suhkruga, keeda veel 2-3 minutit. Võta pann/kastrul tulelt ja lisa Garam Masala.
Paku kapsaid looma- ja lambaliha toitude lisandiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga