Hõrk tomatisupp

500 g tomateid
100 g ketshupit
100 g tomatipüreed
1 sibul
60 g võid
2 sl jahu
80 g koort
soola
valget pipart
10 g kõva juustu
40 g lehttaignat
1 muna

Sulata potis 1/2 võist ja pruunista selles peeneks hakitud sibul. Lisa tomatipüree ja ketðup ja kuumuta veidi. Seejärel lisa 300 ml vett. Pese tomatid, lõika viiludeks ja poolita need. Lisa supile. Keeda 10–15 minutit ühtlasel kuumusel.
Vahepeal pruunista jahu, lisa teine pool võist ja sega hoolega. Lisa see supile ja keeda veel 10–15 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Peale keetmist lisa koor ja kurna läbi sõela.
Rulli taigen 1–2 mm paksuseks ja lõika sellest välja väikesed südamed. Pane need küpsetusplaadile, määri pealt munaga ja raputa üle riivitud juustuga. Küpseta kuldpruuniks. Vahetult enne serveerimist kaunista supp südametega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga