Apelsinikana

6-10 kanakintsu, nahk eemaldatud
1 sl võid või margariini
2 küüslauguküünt
1 sl jahu
1 tl pruuni suhkrut
soola
pipart
1 apelsini riivitud koor
apelsini mahla

1. Lõika igasse kintsu 3-4 sügavat vagu.
2. Sega omavahel või, küüslauk, jahu, suhkur, maitseained, apelsinikoor ja umbes 1 sl apelsinimahla.
3. Täida vaod kintsudes seguga.
4. Aseta täidetud kintsud tihedalt üksteise kõrvale küpsetusnõusse ja vala mahlaga üle. Küpseta 180-200°C juures umbes pool tundi. Vahepeal võib veel mahlaga kasta, et ei kuivaks.

Lihtne valmistada ja väga maitsev.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga