Rosinakeeks

200 g (4 dl) nisujahu
200 g margariini
200 g (2,5 dl) suhkrut
100 g rosinaid
3 muna
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkrut
2 sl rõõska koort või piima
kaunistuseks tuhksuhkrut

Margariin vahustada suhkruga, lisada ükshaaval vahustades munad. Küpsetuspulber, vaniljesuhkur ja rosinad segada jahuga ja siis koos vedelikuga taignasse. Taigen valada võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi ning küpsetada 200-210°C juures umbes 45 minutit.
Lasta jahtuda ja puistata peale tuhksuhkrut.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Rosinakeeks

  1. olen seda keeksi juba mitu korda teinud ja minu meelest on väga hea!Saab ruttu vamis ja on imelihtne teha:D
    soovitan soojalt:)