Kuumad singi- ja kanasaiad

10 keskmist batoonsaia
200 g hakitud singi-vorstisegu (pizzakate)
250 g värsket ananassi
3-4 küüslauguküünt
200 g Talleggi kana nagitsaid
300 g riivitud juustu
2-3 tomatit
100 g päikesekuivatatud tomateid
2 sl pizzamaitseainet
1 punane sibul
1 punane paprika
peterselli, basiilikut, oreganot
150 g majoneesi
1 sl dijon sinepit
barbeque kastet

fooliumit või küpsetuspaberit

1. Tükelda kananagitsad, lisa majonees, sinep, barbeque kaste, riivitud juustu, maitserohelist ja peeneks hakitud sibulat ning küüslauku.
2. Lõika sai pikuti lahti, pane vahele täidist ja keera saiad fooliumisse.
3. Singid-vorstid sega juustu ja majoneesiga, lisa ananass, päikesetomatid ja värsked ürdid ja pane segu samuti saia vahele ja keera saiad fooliumisse.
4. Küpseta ahjus 220°C juures 10-15 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga