Guljash veiselihast 2

450 g veiseliha
200 g sibulat
2 küüslauguküünt
1 sl jahu
0,5-1 tl paprikapulbrit
200 g purustatud tomateid (konserv)
1 dl loomalihapuljongit
2 paprikat
soola
musta pipart
hapukoort
peterselli

Lõika liha kuubikuteks ja pruunista pannil, siis lisa sibulaviilud, purustatud küüslauk, jahu ja paprikapulber, sega. Lisa purustatud tomatid ja puljong, aja keema, siis vähenda kuumust ja hauta pool tundi. Pane juurde paprikakuubikud ning maitsesta. Hauta veel pool tundi. Kui roog liiga rammus, siis pista guljashi sisse mõned kartulid. Serveeri peterselli ja hapukoorega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Guljash veiselihast 2

  1. Väga hea lihakaste tuli, ainult, et minuarust sobib rohkem pasta kui kartuliga. mina segasin spagetid kastme sisse (kasutasin natuke rohkem puljongit, et liiga paks ei oleks) ja maitses hästi!