Ananassi – porgandimuffinid

150 g margariini
1,5 dl suhkrut
3 muna
3,5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 porgandit (u.250 g)
1 dl purustatud või hakitud ananassi
0,5 dl petti või hapupiima
ingverit
muskaati
sidrunihapet

Margariin ja suhkur vahustada. Lisa ükshaaval munad. Klopi pärast iga muna lisamist tugevalt. Sega jahu hulka küpsetuspulber, noaotsatäis jahvatatud muskaati, jahvatatud ingverit, sidrunihapet ja lisa see muna-margariini massile. Lisada riivitud porgand, purustatud ananass ja pett. Jaga tainas muffinivormidesse ja küpseta 175°C juures u. 15 minutit. Võib ka plaadikoogina küpsetada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga