Risoto kanalihaga

400 g kanaliha (keedetud, grillitud või praetud)
2 sl õli
2 dl (180 g) pikateralist riisi
1 väike mugulsibul
120 g külmutatud hernest, porgandit ja maisi
1 (120 g) paprika
1 dl (60 g) shampinjone
4 dl kanapuljongit (kuubikust)
valget pipart
paprikapulbrit
soola
maitserohelist

1. Keeda riis.
2. Tükelda seened viiludeks, paprika kuubikuteks, haki sibul ning kuumuta neid mõni minut õlis.
3. Lisa külmutatud köögivili ja puljong.
4. Lõika kuumtöödeldud kanaliha väikesteks kuubikuteks ja lisa.
5. Lõpuks pane jurde keedetud riis ja kuumuta veel mõni minut.
Maitsesta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

6 kommentaari “Risoto kanalihaga

  1. kuna mul puljongikuubikut võtta ei olnud, tegin lõpus curry kastme pulbrist ja segasin selle kui kõik muu valmis oli. Ning väga hea tuli.

  2. jah , hästi maitsev toit, soovitan teha !
    tegin ise ka ja lisasin ananasse nagu oli eelnevalt mainitud, et siis maitsvam;) tõesti ananasse võib panna palju , need annavad mahlasust ja jube hää saab !
    edu tegemiseks !

  3. Kaja Murumaa

    Risoto kanaga väga hea, kuid lisasin toidule ka ananassi ja maitse veelgi parem lausa SUPPER !