Juustupulgad suppide juurde

2 dl nisujahu
100 g võid või margariini
1/4 tl paprikapulbrit
50 g riivitud parmesaanjuustu
1/2 sl vett

Määrimiseks muna
Pealeraputamiseks riivjuustu

1. Sega ained köögikombainis või kausis taignaks.
2. Aseta taigen jahedasse kohta 30 minutiks.
3. Vormi taigen pulkadeks ja keera need kahekaupa kokku nn. palmikuks.
4. Jaga kokkukeeratud pulgad 10 cm tükkideks. Tõsta pulgad rasvaga määritud või küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista pinnale riivjuustu.
5. Küpseta ahju keskosas 225°C juures 5-6 minutit.
Serveeri koos suppidega. Need sobivad nii puljongite kui ka igasuguste aedvilja-, kala- ja vähisuppide juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga