Röstitud jaanalind tshilli kastmes

2 kg röstitud jaanalinnuliha
4 hakitud küüslauguküünt
2 ml (0,5 tl) värskelt jahvatatud musta pipart
2 suurt mugulsibulat, kooritud ja tükeldatud 6 mm ketasteks
1 pudel tshillikastet
180 ml jaanalinnu puljongit
õlut ja vett
2 sl Worcestershire`i kastet
1 sl pruuni suhkrut

Eelsoojenda ahi 180°C-ni. Hõõru liha küüslauguga ja raputa pipraga üle. Aseta liha madalale röstimispannile.
Eralda sibularõngad üksteisest ja aseta need lihale. Sega omavahel ülejäänud koostisained ning vala üle liha ja sibularõngaste.
Kata pann tugeva fooliumiga või röstpanni kaanega. Rösti kaks tundi. Keera siis liha ümber ja sega sibulad kastmesse. Kasta praadi leemega, pane kaas peale ja rösti veel 1-2 tundi.
Tõsta praad serveerimisalusele, kata fooliumiga ja lase sel 10 minutit seista.
Lõika liha lõikudeks ja serveeri praeleemes.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga