Jaanalind avokaadosalatiga

500 g jaanalinnu fileed
2 sl võid
250 g kooritud ja keedetud krevette
1 sl peterselli tükke
1 sl riivitud Parmesani juustu
0,5 tl vürtsisegu
lehtsalatit
1 kooritud ja tükeldatud avokaado
3 värsket kooritud ja tükeldatud pirni (võib asendada õunaga)
mooniseemne kastet (võib asendada kastmega omal soovil)

Suru filee puuhaamri abil ettevaatlikult kahe vahapaberi vahele ja lõika lihast 2,5 cm paksused lõigud.
Sulata anumas või, lisa jaanalinnuliha, krevetid, petersell, juust ja seened. Prae segu võis seni, kuni liha ja krevetid on valmis. Kuivata need köögipaberis ja eemalda liigne rasv ning pane filee seejärel külma.
Aseta lehtsalat eraldi serveerimisalusele. Pane liha, krevetid, avokaado ja pirni lõigud kõige peale.
Vala roale lõpuks kaste ja serveeri külmalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga