Grillitud tomati – küüslaugusupp kanafileega

1 kg tomateid
2 tervet küüslauku
1 punane sibul
kanapuljongit
300 g kanarinda
päikesekuivi tomateid
kanamaitseainet
soola
pipart
oliiviõli
Mozzarella juustu
Parmesani juustu
mündi leht

1. Lõika tomatitele ristid ning aseta grillahju restile. Lõika neljaks tükiks sibulad ning asta restile, samuti puhastatud küüslauk. Pane ahju grillresti alla alus, kuhu koguda sinna kukkuv vedelik.
2. Peale grillimist temperatuuril 180°C, aseta aedviljad söögisõelale ning purusta need sealt läbi potti, milles on kuumaks aetud oliiviõli. Prae kergelt kogu kupatust.
3. Lisa puljong ning eelnevalt grillitud kanafileetükid. Keeda mõnusalt läbi, pidevalt segades. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerides laialt taldrikult lisa mozarella juustu ning peale mündileht ja parmesani laastud.

Juurde võiks teha ahjus mozarella oliiviõli saiad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga