Erika kohupiimakook

Põhi ja kate:
1 pk Erika tordipulbrit
1 pk Võidel võid

Sisu:
1 pk pagari kohupiima (võib olla ka tavaline kohupiim)
250 g hapukoort
1 tl mannat

Vaja läheb lahtikäivat ümmargust vormi (võib olla ka tavaline ümmargune koogivorm, millel on kõrgemad ääred) Soovitavalt teflonkattega põhjaga.

1. Tordipulber ja või suuremas kausis näppida pudiks.
2. Kohupiim, hapukoor ja manna segada ühtlaseks.
3. Määri vorm võiga, pool tordipulbri-või segust laotada ühtlaselt koogivormi,vahele kõik kogupiima segu ja peale ülejäänud tordipulbri-või segu.
4. Küpsetada 200°C u. 40 minutit. Võib jääda pigem veidi kõrbenuks kui vedelaks.
5. Võta vorm ahjust ja aseta alus tagurpidi vormile, pööra ümber ja ongi kook valmis. Peale võib raputada tuhksuhkurt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga