Maasika – juustumuffinid

3,5 dl nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
125 g toasooja võid
2 dl suhkrut
2 muna
2,5 dl piima
200 g maasikaid
1,5 sl maisitärklist

Juustutäidis:
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl suhkrut
1 muna
1 tl vaniljesuhkrut

Tõsta 6 maasikat kaunistamise jaoks kõrvale.
Vahusta toorjuust suhkru, muna ja vanillsuhkruga õhuliseks.
Sega suures kausis nisujahu küpsetuspulbriga. Vahusta toasoe või 1,5 dl suhkruga, lisa ükshaaval munad ja seejärel piim. Kalla muna-võisegu kuivainete hulka. Sega vaid niipalju, et ained omavahel segunevad. Pane muffinipanni pesadesse paberist muffinivormid ja tõsta pool tainast vormidesse. Viiluta maasikad, sega 0,5 dl suhkru ja maisijahuga ning jaga samuti vormidesse.Tõsta maasikate peale ühele poole juustutäidist, teisele poole tainast. Lõika ülejäänud 6 maasikat pooleks ja vajuta need muffinite keskele.
Küpseta ahjus 180°C juures 30 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga