Suvikõrvitsa haudesalat

1 suur suvikõrvits
6-7 tomatit
10-15 küüslaugu küünt
2-3 paprikat
maitseks basiilikut ja
kana puljongit
päevalille õli

Võib lisada veel:
magusat õuna
hakkliha
sibulat

1. Hakkida küüslauk ja paprika.
2. Panna need haudepannile, lisada õli ja hautada, kuni paprika pehmenemiseni.
3. Hakkida suvikõrvits ja tomat. Lisada haudepannil olevale materjalile ja segada.
4. Lisada basiilik (kui on värske, siis mitte üle 2-e lehe, kui pulbrit siis võib natuke julgem olla). Hautada seni, kuni tomat ja suvikõrvits on täiesti küpsed.

Kui soovitakse lisada magusat õuna ja hakkliha ning sibulat siis:
1. Lisada pannile õli ja sibul.
2. Sibul läbi praadida ja lisada hakkliha.
3. Kui hakkliha on läbi küpsenud lisada kuubikuteks lõigatud magus õun.
4. Maitseks võib kasutada liha üld maitseainet, soola ja panni peale umbes pool teelusika täit suhkrut, segada.
6. Küpsetada kaane all veel paar minutit.

Sobib keedetud riisi või kartulitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga