Auguleivad

2 viilu leiba või saia
veidi võid
2 muna
soola
purustatud musta pipart
värvilisi värskeid köögivilju

1. Kuumuta pannil või. Reguleeri oma pliidiplaat keskmisele kuumusastmele, sest muna ei taha praadimisel väga suurt kuumust, see muutub siis kõvaks ja kaotab maitse.
2. Tekita leivaviiludesse piparkoogivormi või noaga auk. See peaks olema parajalt suur, et toores muna ilusasti sisse mahub.
3. Pane leivaviilud praadima, löö süvendisse ettevaatlikult muna. Kui muna juba hüübima hakkab, see tähendab, et munavalge pole enam läbipaistev, vaid valge, keera leivad koos munaga ettevaatlikult ringi ja prae paar minutit ka teiselt poolt.
4. Kaunista ja söö kõht täis.

NB! Sedasama toitu võib teha ka saiaviiludega, kui Sulle sai rohkem maitseb.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

58 kommentaari “Auguleivad

  1. mul ema õpetas neid tegema juba siis kui ma väike olin..vormileivaga on kõige parem! Hästi kiire ja maitsev toit lihtsatest asjadest:)