Ahjukartulid munaga

1 kg kartuleid
maitseained (millsed ise meeldivad)
sool
pipar
2 muna
alla poole pakki piima
valge sibul
roheline sibul
till
õli

Kartulid lõigata sektoriteks ja teha õliga kokku siis panna soola, pipart ja ise valitud maitseained (soovitan: hakklihamaitseainet, kartulimaitseainet ja jahvatatud paprikat). Kõik ilusti ära segada ja peale võib veel panna valge sibula rõngaid. Seejärel panna kartulid vormi (soovitatavalt kõrge äärega) põhja võib panna sutsake vett, et kartulid kuivaks ei jääks. Ahi kuumutada 220°C ja umbes 40 minutiks kartulid ahju. Vahepeal vaatamas käia ja segada. Kui kartulid pehmed siis valmistada munakaste: munad segada piimaga panna soola, pipart, rohelist sibulat ja tilli ja kartulitele peale valada ja panna ahju kuni kaste hakkab keema ja ongi valmis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga