Forelli – lillkapsa – ja brokkolivorm parmesaniga

400 g brokkolit
800 g lillkapsast
300 g puhastatud forelli
riivitud parmesani juustu
3 muna
3 tomatit
1 kl piima
soola (aroomisoola)
pipart
vahemere ürdisegu

1. Keeda brokkoli ja lillkapsas poolpehmeks. Samamoodi forelliliha natukene keeta.
2. Valmista ahjuvorm ette, määri võiga (aga ei pea).
3. Kurna liigne vesi brokkolilt ja lillkapsalt ära ning lõika sobivad tükid, samamoodi tee forelliliha väikesteks tükikesteks.
4. Laota vormi põhja brokkoleid ja lillkapsast, siis pane kiht forelli, sinna peale riivitud juustu, siis uuesti kiht brokkoleid ja lillkapsast.
5. Klopi munad, lisa piima, vastavalt soovile doseeri pipart, soola ja ürdisegu, vala segu vormile peale.
6. Panna eelkuumutatud ahju, umbes 200°C juures.
7. 5 minutit enne väljavõtmist lisa peale tomatid ja veelkord riivitud juustu. Kokku võiks ahjus olla vähemalt pool tundi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga