Hirverulaad

head hirve liha (kõige paremini sobib filee osa)
porgand
paprika
shampinjoonid
mugulsibul

Maitsestamiseks:
soola
pipart
punast veini
sinepit

1. Vasarda liha suhteliselt öhukeseks (püüa anda korrektne nelinurkne kuju).
2. Lõika porgand paprika ja sibul ribadeks ning shampinjonid pikkupidi viiludeks. Kuumuta need kergelt pannil margariini sees ja lisa näputäis soola.
3. Nüüd pane kuumutatud kõõgivlijad ja seened lihale, nii, et liha oleks kaetud.
4. Keera liha rulli ja kinnita lahtijäänud otsad hambatikkudega.
5. Pruunista rulaad kergelt pannil (ilusama tulemuse saab kui seda teha grillpannil).
6. Pane ahju küpsema 200°C juurde ja lase küpseda nii kaua, kuni noaga liha torgates enam verd ei tule.

Sobib serveerida praekartuli ja punase veini kastmega või keedukartuli ja ürdi-koore kastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Hirverulaad