Hakkliha ahjuroog

500 g hakkliha
1 muna
1-2 sibulat
2 toorest kartulit
2 marineeritud kurki
1 paprika
3-4 sl hapukoort
riivjuustu
soola
1 tl piprasegu
hakkliha maitseainet

1. Pane hakkliha kaussi.
2. Löö lahti muna ja lisa hakklihale.
3. Riivi kartul.
4. Tükelda sibul, kurk, paprika ja lisa hakklihale.
5. Lisa hakklihale ka hapukoor, sool ja piprasegu, hakklihamaitseaine. Kui hakklihamass jääb liiga kuiv, siis lisa veel hapukoort.
6. Sega korralikult läbi ja tõsta saadud hakklihamass ümmargusse küpsetusvormi. Hakklihamass ei tohi ulatuda vormi servani vaid peab jääma mõni cm allapoole.
7. Küpseta 200°C ahjus 10 minutit siis puista peale riivjuust ja küpseta toidu valmimiseni.
Serveeri näitaks ahjukartulitega, sobib ka kartulipudru juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Hakkliha ahjuroog