Itaaliapärane kanahautis

8 kanakintsu (nende asemel võib kasutada ka poolkoibi)
soola ja musta pipart
0,5 dl jahu
3 sl õli
1 punane paprika
1 sibul
6 küüslauguküünt
2 tl kuivatatud punet
2 dl valget veini
1 purk urustatud tomatit (400 g)
2 dl kanapuljongit
3 sl kappareid
Peotäis värsket hakitud punet või basiilikut

1. Maitsesta kanakintsud soola ja pipraga.
2. Vereta jahus ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt 5 minutit.
3. Kuumuta pannil hakitud paprikat, sibulat, küüslauku ja kuivatatud punet.
4. Hauta tasasel tulel 5 minutit.
5. Lisa vein ja kuumuta veel veidi.
6. Vala juurde puljong, tomatikonserv ja kapparid.
7. Lõpuks lisa broilerikintsud.
8. Sega ühtlaseks ja kuumuta keemiseni.
9. Hauta taasel tulel kaane all 30 minutit.
10. Puista üle, hakitud pune või basiilikuga ja serveeri näiteks keedetud kartulitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

5 kommentaari “Itaaliapärane kanahautis