Kohupiima-kirsikook

Tainas:
1 pk Erika tordipulbrit
150 g võid

Täidis:
400 g kohupiimapastat
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 purk (460 g) kirsikompotti või 3 dl külmutatud kirsse.

1. Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks.
2. Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillisuhkur.
3. Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta kümutatud kirsid ja sega need kohupiima hulka.
4. Puista 2/3 tainaurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24cm läbimõõduga koogivormi põhja.
5. Vala peale kohupiimasegu ja puista peale ülejäänud puru.
6. Küpseta 200°C ahjus 30 minutit.
7. Lase täielikult jahtuda, enne kui lahti lõikad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Kohupiima-kirsikook

  1. Olen söönud seda kooki ja super hea, parem kui tort ja külalised kiitsid taevani ja kõik on tahtnud ka retsepti . SUPER !!!

  2. Olen teinud seda kooki mitmeid ja mitmeid kordi. Kõigile maitse. Hea kerge kook, mis lausa sulab suus:)