Tagliatelle pähkli – tomatikastmega

300 g tagliatellet
1 sl õli
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 purk (400 g) purustatud tomateid
2 sl tomatipastat
1 dl punast veini
peotäis värsket basiilikut
soola ja musta pipart
1 tl suhkrut
8 päikesekuivatatud tomatit
150 g india pähkleid
Parmesani juustu

1. Kuumuta kastrulis õli, lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta paar minutit. Lisa ka purustatud tomatid, tomatipasta ja punane vein. Maitsesta hakitud basiiliku, soola, musta pipra ja suhkruga, hauta kaane all 30 minutit.
2. Keeda samal ajal tagliatelle soolaga maitsestatud vees pehmeks.
3. Sega tomatikastmesse hakitud päikesekuivatatud tomatid ja india pähklid.
4. Nõruta pasta ning sega tomatikastmega. Serveeri värskelt riivitud Parmesani juustuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga