Kirju keefirisupp

paar kääru leiba või saia
keefiri või hapupiima
rediseid
tomateid
värsket kurki
õuna
sibulat
paprikat
maitsetaimi
soola
pipart
salatimaitseainet
tilli, peterselli või muud maitserohelist
võid või õli

1. Lõika sai või leib kuubikuteks ja prae võis. (Või asemel võib ka õli kasutada, aga või annab selle toidu juurde suurepäraselt sobiva hea lõhna, mis õli puhul puudub. Ettevaatust, või kipub kiiresti kõrbema minema – praadida vaiksemal tulel ja pidevalt segades).
2. Lõika köögiviljad (“kirju kraam”) tükkideks ning pane kaussi, vala üle keefiri või hapupiimaga, sega. Lisa maitse järgi soola ja maitseaineid. Lase mõned minutid seista, et maitsed seguneksid.
3. Serveeri nii: Tõsta kõigepealt igasse supitaldrikusse praetud leib või sai ja selle peale “kirju keefirisupp”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga