Fetajuustukompsud

8 keedetud kartulit
1 sibul
1 roheline paprika
1 purk viilutatud shampinjone (u. 150 g)
200 g fetajuustu
4 sl oliiviõli
soola
jahvatatud musta pipart
oreganot

Kuumuta ahi 200°C-ni. Koori ja viiluta keedetud kartulid. Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks. Nõruta shampinjonid. Lõika toidufooliumist neli 30×30 cm suurust tükki. Pane iga tüki keskele neljandik kartulitest. Kui fetajuust ei ole liiga soolane, võid lisada pisut soola. Lao kartulite peale sibularõngad, paprikalõigud ja shampinjonid. Murenda kõige peale fetajuust, riputa oreganot ja lisa 1 sl oliiviõli. Täida kõik fooliumitükid ühtemoodi ja keera kokku kompsukeseks. Küpseta ahjus umbes 20 minutit. Paku koos krõbedakoorelise pika saia ja õllega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga