Kapsapada hakklihapallidega

1 sibul
3 sl toiduõli
300 g hakkliha
1 muna
1 sl ürdisegu
soola, pipart
1 kg käharkapsast
(savoi kapsas)
4 tomatit
250 g kartulit
1 l köögiviljapuljongit
2 sl tomatipastat

1. Hakklihapallide valmistamiseks koorida sibul ja hakkida peeneks. Kuumutada 1 sl õli ja praadida sibul selles klaasjaks. Segada sibulast, hakklihast, munast ja ürdisegust tainas, maitsestada soola ja pipraga. Vormida tainast väikesed pallid.
2. Kapsas puhastada, pesta ja lõigata ribadeks. Tomatid pesta, lõigata neljaks ja eemaldada seemned. Kartulid pesta, koorida ja lõigata kuubikuteks.
3. Ülejäänud õli kuumutada potis, praadida selles kartulikuubikud ja kapsaribad kergelt läbi. Lisada puljong, lasta keema tõusta. Lisada hakklihapallid ja keeta madalal kuumusel u. 30 minutit. Segada juurde tomatipasta, Lisada tomatid ja keeta veidi. Serveerida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga