Rostbiif seentega

4 lõiku veisefileed
1 väike sibul
2 tomatit
200 g värskeid seeni
1 kl puljongit (kuubikust)
300-400 g kartuleid
1 sl õli
paprikapulbrit
soola
pipart

1. Lihalõigud vasardada, puistata üle soola ja pipraga, praadida kuumas rasvas pruuniks ning tõsta välja.
2. Praerasvas kuumutada hakitud sibul kuldkollaseks ja segada juurde seened ning paprikapulber. Mõned minutid hiljem lisada tükeldatud tomatid ja puljong.
3. Keeva kastmesse panna liha ja hautada peaaegu pehmeks. Seejärel lisada piklikeks tükkideks lõigatud kartulid, veidi soola ja hautada küpseks (umbes 20 min).
Lauale anda kuumalt, soovituslikult samas nõus kus toimus valmistamine.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga